Inleiding Setup Xnews X-Faces Geavanceerd downloaden

 

HOME
Leeslog
Random's PC Park

Xnews > Inleiding

Xnews is één van de beste newsreaders die er bestaat. Beste van allemaal, het is helemaal gratis en het is Random's favoriete newsreader na er zo'n 6 geprobeerd te hebben. Xnews is simpel in het alledaagse gebruik maar er zijn behoorlijk wat (geavanceerde) opties die het nog een hele klus kunnen maken om alles uit Xnews te halen wat er in zit. Er is een erg handige manual beschikbaar maar ook deze bevat niet echt nuttige tips om Xnews naar je eigen smaak af te stemmen. Daarom vind je in deze sectie zo'n beetje alle instellingen die nodig zijn, plus Random's eigen instellingen die hij puur voor het betere download werk heeft!

Onder de Setup Xnews-sectie vind je de instellingen die er te maken zijn onder de gelijknamige noemer in Xnews zelf (Ctrl-F1)

In de sectie X-Faces staat beschreven wat X-Faces zijn, hoe je ze kunt maken en hoe je ze kunt gebruiken in Xnews

Onder de sectie Geavanceerd downloaden staan diverse handige tips om het downloaden van binaries te vergemakkelijken, met name het gebruik van download queues en het aanpassen van de verschillende .ini files in je eigen voordeel.

Er zijn nog meer goeie (Engelstalige) sites over Xnews, zoals David Breach's site over eveneens de Xnews instellingen en Ralph Hasse's site die het menu uitgebreid behandelt.